Optima - Din Tandläkare i Åkersberga

Optima tandvård finns centralt för dig som behöver en tandläkare Åkersberga och vårt mål är att alla som behöver hjälp med sin munhälsa ska få det. Optima är en modern klinik som lägger fokus ditt välbefinnande framför allt. Vårt team av erfarna:

  • Tandläkare
  • Tandhygienist
  • Tandsköterskor
Finns till för dig så ditt besök sker snabbt effektivt och med så lite obehag som möjligt. En undersökning alltid det första steget vi tar tillsammans med våra patienter.

Du får lära känna oss samt se vårt sätt vi arbetar på som skiljer sig från andra kliniker. Vi är centralt lokaliserad i Österåker och vi finns finns i Åkersberga centrum vägg i vägg med biblioteket.

Behandlingar som Optima tandvård Åkersberga erbjuder

När du behöver en tandläkare i Åkersberga akut kan vi erbjuda det mellan våra öppetider. För utom tillgängligheten av akut tandvård erbjduer vi desutom allmän och estetisk tandvård.

Förutom det ligger vi på framkant när det gäller tandläkarskräck. Vi har i ett bra tag nu med framgång implementerat datorstyrd bedövning för din komfort  som också har en positiv klimatpåverkan.

Behandlingar som finns tillgängliga på vår klinik här i Åkersberga centrum:

Om du har fler frågor eller om du undrar mer om våra behandlingar kan du kontakta oss på mejl eller telefon. Vi hjälper dig hela vägen från undersökning till behandling med svar på frågor och undringar hur en behandling går till.

Var finns tandläkare Åkersberga?

Kliniken finns i Åkersberga centrum och vår adress är Storängstorget 4.  Vi ligger vägg i vägg med Åkersberga bibliotek och lokalerna är lätt tillgängliga för personer med funktionsnedsättning. Det finns fri parkering i anslutning till Optima tandvård Åkersberga.

Öppetider

Måndagar – Torsdagar 08:00 – 17:00
Fredagar 08:00 – 13:00

Optima tandvård har även en klinik i Vallentuna 

Vad kostar Tandläkare Åkersberga?

Tandvårdsstödet har två delar. Dels ett tandvårdsbidrag som i första hand är tänkt att användas för undersökningar och förebyggande vård, dels ett högkostnadsskydd. Du hittar den kompletta prislistan här. När det kommer till betalning sker det med kort eller kontanter efter varje besök för det arbete som har utförts. Du har även möjligheten att dela upp betalningen. Tillsammans med Resurs Bank erbjuder Optima Tandvård ett förmånligt betalningsalternativ där du får möjlighet att dela upp betalningen månadsvis. Fördelar med Resurskortet:
  • Du kan välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp utan några som helst extra kostnader. Ingen ränta eller avgifter.
  • Du kan välja upp till 12 månaders räntefri delbetalning.
  • Du kan även delbetala på 36 eller 72 månader med en avdragsgill ränta.
  • Du gör ditt val av betalningsalternativ i lugn och ro månaden efter köpet.
  • Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort.
Ansök direkt Vi har även garantier för protetik samt fyllning.