Optima Tandvård Vallentuna

Optima tandvård Vallentuna erbjuder en modern och trygg tandvård av ett team bestående av erfarna: 

  • Tandläkare
  • Tandhygienister
  • Tandsköterskare 

Vårt mål med tandvård Vallentuna är att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha samt väl fungerande munnar genom hela livet. Vår klinik finns centralt i vallentuna med gångavstånd från stationen. 

För oss är en undersökning det första steget för dig att uppnå detta samtidigt som du får lära känna oss och vårt sätt att arbeta. Praktikerna är anslutna till Försäkringskassan.

Läs mer om våra tjänster 

Behandlingar som Optima tandvård Vallentuna erbjuder

Vi erbjuder akut- allmäntandvård samt estetisk tandvård och behandling av tandvårdsrädsla. Dessutom ligger vi i framkant sen vi implementerat datorstyrd bedövning i kliniken för din komfort och för miljöns skull.

Våra behandlingar som finns på Optima Tandvård Vallentuna:

Om du har frågor eller om du vill veta mer om våra behandlingar kan du kontakta oss på mejl eller telefon. Vi hjälper dig hela vägen från undersökning till behandling och svarar på frågor och undringar hur en behandling går till.

Var finns Optima tandvård Vallentuna?

Vår klinik ligger centralt i Vallentuna på gångavstånd med bara 500 meter från stationen. Vi är lokaliserade på Tellusvägen 5c och är i samma område som Lidl. 

Adress

Vallentuna tandläkare
Tellusvägen 5c
186 36 Vallentuna

Öppetider

Måndagar – Torsdagar 08:00 – 17:00
Fredagar – stängt

Optima tandvård har även en klinik i Åkersberga

Vad kostar Optima Tandvård Vallentuna?

Tandvårdsstödet har två delar. Dels ett tandvårdsbidrag som i första hand är tänkt att användas för undersökningar och förebyggande vård, dels ett högkostnadsskydd.

Du hittar den kompletta prislistan här.

När det kommer till betalning sker det med kort eller kontanter efter varje besök för det arbete som har utförts. Du har även möjligheten att dela upp betalningen.

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder Optima Tandvård ett förmånligt betalningsalternativ där du får möjlighet att dela upp betalningen månadsvis.

Fördelar med Resurskortet:

  • Du kan välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp utan några som helst extra kostnader. Ingen ränta eller avgifter.
  • Du kan välja upp till 12 månaders räntefri delbetalning.
  • Du kan även delbetala på 36 eller 72 månader med en avdragsgill ränta.
  • Du gör ditt val av betalningsalternativ i lugn och ro månaden efter köpet.
  • Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort.

Ansök direkt  
Vi har även garantier för protetik samt fyllning.

Kontakta Optima Tandvård Vallentuna.