Modern och trygg tandvård för dig

Varmt välkommen till Optima tandvård

Vår vision är att alla som besöker oss får ett personligt och omsorgsfullt omhändertagande. Du står alltid i fokus hos oss. 

Vi på Optima tandvård lyssnar och respekterar dig och dina önskemål, allt för att du som patient ska känna dig trygg under dina besök.

Hos oss får du tillgång till en modern klinik av hög kvalitet och med personlig service. När du kommer till oss på någon av våra kliniker i Åkersberga eller Vallentuna, tas du alltid emot av erfarna tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Vi finns här för dig så du kan ha starka samt friska tänder livet ut. 

Välkommen att boka en tid online alternativt kan vi hjälpa dig att hitta en lämplig tid efter att du har fyllt i formuläret längst ner på sidan. Kostnadsfri parkering 3h finns i anslutning till båda våra kliniker i norrort.

Hur går ett tandläkarbesök till på Optima?

Som förstagångsbesökare på någon av våra kliniker, börjar vi alltid med en generell undersökning. Vårt rutinarbete är att förklara vad vi gör eller vilka ingrepp som ska ske, allt för att du ska känna dig trygg under ditt besök. Som vår patient är du alltid i fokus och du kommer att träffa samma team för alla framtida besök.

Efter inspektionen har vi en genomgång där vi lägger upp en personligt anpassad plan på hur du kan göra din munhälsa ännu bättre. Det bästa sättet är alltid förebyggande arbete för att förhindra uppkomsten av kommande tandproblem.

Vi samarbetar vid behov med specialister inom tandvårdens alla olika områden men majoriteten av behandlingarna utförs av våra erfarna behandlare på plats. Vi är resultatorienterade med målet att du som patient skall ha starka samt friska tänder livet ut.

Varför Optima Tandvård

Munnens hälsa är otroligt viktig för det allmänna välmåendet, och ju snabbare man upptäcker tandsjukdomar blir chansen större att man får behålla sina egna tänder livet ut. Med en god samt välplanerad tandvård undviker man även värre konsekvenser i längden.

Trots att det är så viktigt, är det många som känner ett stort motstånd för ett inbokat besök hos sin tandläkare. Speciellt om man ska jobba med förebyggande insatser. När det känns opersonligt att gå till tandläkaren, blir känslan av otrygghet ett stort hinder att boka in ett besök.

Det är därför vi på Optima Tandvård värderar omtanke för alla, både du som patient men även våra kollegor. Din munhälsa är viktig för dig och oss. När vi arbetar så är det med patientens välmående i fokus.

Välkommen till Optima tandvård, som visar omtanke för dig.

Boka tid hos Optima Tandvård

Fyll i formuläret så hjälper vi dig hitta en tid som passar.