Tandsmycke

Tandsmycke är populärt hos både vuxna och barn. Den personliga utsmyckningen sätter lite extra glans på leendet. Det går snabbt att sätta dit, snabbt att ta bort utan att skada tänderna. Smycket finns i mängder av färger, former och material. Ett billigare smycke eller ett i äkta guld? Du väljer själv.

Det krävs ingen undersökning hos tandläkare för att sätta fast ett tandsmycke. Det finns ett brett sortiment av tandsmycken online som du kan beställa hem själv, när det är dags att sätta fast det bokar du tid hos oss för fastsättning av medtaget tandsmycke. Du har också möjlighet att beställa smycke via oss från Nordic Original. Kostnaden varierar beroende på vad du väljer för smycke men priset är från 200 kr och uppåt.

Hur länge sitter ett tandsmycke fast är det många som undrar, Ett tandsmycke som applicerats professionellt av en tandhygienist har en mycket lång hållbarhet och kan sitta kvar i flera år. Däremot är detta alltid individuellt och hållbarheten kan påverkas av många faktorer.

Om tandsmycket lossnar erbjuder Vi 1 månads garanti på fastsättning av samma tandsmycke.

Boka tid till tandhygenisten